Mina tjänster

amazingmind

 

  • Vägledda Meditationer

 

Här får du följa med på en resa som rensar ut det som behöver rensas ut och sedan tillför kroppen ny energi, glädje och harmoni.

 

Vi börjar med att försätta kropp och sinne i djup avslappning. Sedan tar jag med dig/er på en vägledd meditation. Efter meditationen reflekterar vi

tillsammans.

 

Meditationskvällar 150:-

Enskild meditation 300:-

Slutna grupper (max 8 pers.) 1000:- /grupp

 

 

  • Regressionsterapi

 

Här kan du komma i kontakt med minnen på en medvetandenivå som ofta inte finns tillgängliga i det vardagliga livet, och du kan komma uppleva

händelser som idag hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. Oftast hamnar man i det förflutna, men man kan också hamna i en fantasi eller symbolvärld.

 

Under djupavslappning leds klienten tillbaka i tiden för att frilägga minnen, tankar eller känslor antingen från nuvarande liv eller ifrån ett tidigare liv.

Efter regressionen reflekterar vi tillsammans.

 

650:- / session (ca 1 tim.)

Paketpris för 3 sessioner 1750 :-

 

OBS! Första gången vi träffas kostar 200:- och varar ca 45 min.

Du berättar om dig själv, om det är något specifikt du vill ha hjälp med, och jag berättar för dig hur jag arbetar. Därefter gör vi en vägledd meditation. Sedan går du hem och funderar och återkommer till mig om/när du känner dig redo.

 

 

  • Avslappningsmassage/Healing

 

Många av oss lever med alldeles för mycket stress i vår vardag och då är denna form av massage ett fantastiskt bra sätt att varva ner och börja koppla av.

Massage ökar utsöndringen av lugn och ro hormonet oxytocin i kroppen så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar.

 

Jag avslutar massagen med healing som förstärker din avslappning och lindrar oro och smärta.

 

Kom ner i varv ... unna dig en stund för dig själv.

 

350:- / 40 min.

 

 

 

Alla symtom har en orsak och att bara bearbeta dina symtom är en kortsiktlig lösning på ditt problem. Så öppna dörren till ditt förflutna och bli medveten om varför du mår som du gör. Först då kan du släppa taget och göra de eventuella förändringar som krävs.

 

 

 

Det som har hänt kan inte förändras eller göras om, däremot kan vi förändra vår egen syn på det förflutna.

Susanne Klint Köpmansgatan 61, 26933 Båstad, 073-4207373, sus62@hotmail.se

F-skattsedel, Bankgiro: 150-2764

 

Susanne Klint © All Rights Reserved